Voor spelers

Op 9 september starten de repetities voor spelers met een sprekende rol. In het weekend van 10 en 11 november starten alle mensen in het koor en het ensemble. Via onderstaand repetitieschema kun je zien welke taferelen en scenes op een bepaalde dag geoefend worden, wanneer de koorrepetities zijn en de doorlopen. 

Klik hier voor het repetitieschema

De audities zijn geweest, de rollen zijn verdeeld en het thema van de komende Passiespelen is bepaald. Heeft u toch interesse om nog mee te doen met de komende Passiespelen? Schroom dan niet om u aan te melden. In het ensemble is er nog plaats en wellicht door verschuivingen dat er een andere rol vrijkomt.

Via het onderstaande inschrijfformulier kunt u zich opgeven, Tevens kunt u opgeven of u achter de schermen wilt meehelpen om deze editie van de Passiespelen weer tot een succes te maken.

Openluchttheater Hertme maakt gebruik van Vrijwilligersplanner om uw informatie veilig en zorgvuldig op te slaan. Deze informatie is alleen toegankelijk voor de coördinatoren van het Theater en zal niet verspreid worden. Via het formulier kunt u zich - naast aanmelding voor Passiespelen - ook aanmelden voor eventuele hulp bij andere evenementen.

Naar aanmeldformulier
(toelichting op aanmeldingsformulier)

Via onderstaande link zijn de bestanden t.b.v. de audities van 14/15 april nog raadpleegbaar.

Link naar auditiemateriaal